Dierenziekenhuis Amsterdam

Welkom!

Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

De dierenartsen en paraveterinairen van Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpatiĆ«nten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen. We behandelen uitsluitend gezelschapsdieren. Tijdens kantooruren is er tevens de mogelijkheid om met uw dier verwezen te worden door uw dierenarts naar onze verwijskliniek. Deze wordt bemand door gedifferentieerde hoogopgeleide dierenartsen en paraveterinairen. .  

Ons beleid omtrent COVID-19

Beste collega dierenartsen en huisdiereigenaren,

Als Dierenziekenhuis blijven ook wij onveranderd 24/7 open en zorg dragen voor onze veterinaire patiĆ«nten. We zullen doorgaan met ons dagelijks 100% in te zetten voor het welzijn van honden en katten om hierdoor onze regiofunctie als verwijs- en 24/7-spoedkliniek te blijven vervullen.

Onze dagelijkse bezetting op de werkvloer kan door de maatregelen acuut veranderen. Dit wordt momenteel door ons geweldige team fantastisch opgevangen. We zullen bewerkstelligen de dieren en eigenaren alsnog te helpen. Wellicht kan het wel voorkomen dat een consult bij een discipline van het dierenziekenhuis verplaatst wordt of dat we in uiterste situatie naar een ander spoed- en verwijskliniek moeten verwijzen. Dit beperken wij tot een minimum. We vragen hierbij uw begrip. Vooralsnog is de 24/7 bezetting van de opname en spoedkliniek dankzij de flexibiliteit en tomeloze inzet van ons team niet in gevaar gekomen. Het zou echter niet ondenkbaar zijn dat we in de toekomst op enkele van onze klinieken in de regio een beroep moeten doen als de uitval verder door gaat zetten. Ook dit zal tot een minimum beperkt worden en ook hiervoor vragen we alvast uw begrip. Mocht u vragen hebben over de beschikbaarheid van een arts of discipline kunt u via 020 308 07 50 en info@edz-amsterdam.nl contact met ons opnemen.

Beste verwijzer, mocht u uw openingstijden gaan aanpassen of zelfs dicht gaan en zodoende mogelijk een extra beroep op onze spoeddienst doen, vragen we u vriendelijk dit via een mail aan info@edz-amsterdam.nl kenbaar te maken. Dit zorgt dat ook wij indien nodig passende maatregelen voor onze bezetting kunnen nemen.

De meeste regels zijn komen te vervallen, dit geeft gelukkig wat ruimte! De maatregelen van de overheid en informatie over het virus staan helder uitgezet op de website van de Rijksoverheid. Deze onderschrijven wij.

Hierbij onze maatregelen op een rij:

  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand. 
  • Een mondkapje is niet langer verplicht.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en vertrek.
  • Er mogen maximaal 2 personen per huisdier binnen komen. Houd er rekening mee dat wanneer u wel met meerdere mensen komt naar de afspraak wij genoodzaakt zijn deze buiten het pand te laten wachten, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Betalingen kunnen per PIN of creditcard.
  • Bij klachten vragen wij u om thuis te blijven en uw afspraak bij ons af te zeggen.

Heeft u vragen hierover? Stel deze gerust tijdens uw bezoek of in een telefoongesprek. Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groeten,

Team Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam